Wij zijn

Studio Husken is een grafisch ontwerp studio ontstaan in 2010 in Den Helder. Onze studio bevindt zich in “De telefooncentrale” te Alkmaar, één van de meest inspirerende plekken van Noord Holland. Ons doel is het ontwikkelen van een sterk concept in vernieuwende beeldtaal. Wij gaan met onze tijd mee en houden de ogen open op al het gebied van grafisch- en digitaldesign.

Wat doen wij

Wij proberen de essentie van jou of het bedrijf bloot te leggen en laten de ontwerpen daar een weerspiegeling van zijn op een effectieve manier. Resultaat is een goed doordacht design en een zorgvuldig opgeleverd product.

Hoe werken wij

Overleg is de basis van elk creatief proces. Vragen stellen, goed luisteren en de tijd nemen. Een helder profiel leidt tot een snelle afwikkeling en beter eindresultaat.

Wat wij belangrijk vinden

Mooi werk maken, goede samenwerking en duidelijkheid.

Samenwerken

Er zijn natuurlijk momenten in een proces waar ideeën en wensen ontstaan die andere expertises vereisen. Studio Hüsken werkt daarom samen met een aantal vaste illustratoren, fotografen, tekstschrijvers en webdevelopers die perfect aansluiten bij wat wij als studio belangrijk vinden.

Disciplines

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
Webdesign & realisatie
Appdesign & realisatie
Conceptontwikkeling & Campagnes
Ontwerp brochures, flyers, jaarverslagen etc…
Magazine- & boekontwerp